Less is Yes!

 19,99

Wil jij graag lichter door het leven gaan?
Wil jij jouw leven grondig opruimen zodat er terug plaats is om te ademen, om te genieten, kortom, om te leven?
Dan is dit boek voor jou!

Categorie:

Mijn boek “Less is Yes!” is een heel praktische, eenvoudig te volgen gids om voor eens en voor altijd komaf te maken met alle rommel in jouw leven.
Rommel kan zich manifesteren in zowel:
het materiële: letterlijk rommel in huis: rondslingerende dingen, verzamelwoede, georganiseerde rommel m.a.w. overvolle kasten, overvolle ruimtes.
het fysieke: wat voor junk duwen we in ons lichaam, wat eten/drinken we als comfort food, hoe vaak bewegen we, hoeveel/ hoe weinig slapen we?
het mentale: welke gedachten remmen ons af, welke angsten houden ons tegen, hoe vaak laten we anderen in ons hoofd onze gedachten, en dus ook onze gevoelens, bepalen?
In "Less is Yes!" gaan we stap voor stap alle domeinen van jouw leven onder handen nemen: we beginnen met het eens en voor altijd opruimen van de materiële rommel in jouw huis. Vervolgens gaan we aan de hand van heel eenvoudige tips ons lichaam terug zuiverder maken waardoor we ons veel lichter en energieker gaan voelen. Tenslotte leren we oude gewoontes los te laten, gewoontes die ertoe hebben geleid dat alles nu als te veel, te zwaar en te druk aanvoelt. We leren hoe de geest werkt en hoe we nieuwe gedachten, nieuwe gewoontes kunnen creëren.

Voelt jouw leven vaak als ‘te veel’ aan? Dan is er ook te veel in jouw leven! Zeg nu stop! Volg deze praktisch gids naar een lichter, vrijer en blijer leven!