Over mezelf

Waarom ben ik life coach geworden?

Als afgestudeerde “Master in de Lichamelijke Opleiding” aan de Katholieke Universiteit Leuven, ervaar ik dagelijks dat een lichaam in goede conditie je veel energie verschaft.

Een van mijn passies is “gezonde voeding”. Hierover heb ik over de jaren heen al veel cursussen en seminaries gevolgd.

Natuur werkt helend voor mij en het is mijn overtuiging dat je door het eten van gezonde, biologische voeding gezond wordt en blijft. Alle cursussen die ik reeds heb gevolgd over fytotherapie en homeopathie zorgen ervoor dat we tot nu toe in ons gezin ver van alle chemische medicijnen zijn kunnen wegblijven.

Omdat ook uw geest “Een gezonde geest in een gezond lichaam” een belangrijke factor is in uw welzijn, heb ik hierover vele jaren opleiding gevolgd: NLP coaching (Bandler-Grinder methode), alsook heb ik de Coaching en Mind Academy gevolgd bij topcoach Inge Rock, alsook meerdere cursussen bij Amerikaanse coaches: Tony Robbins, Marc & Angel Chernoff, Courtney Carver, Joshua Becker. Bij deze laatsten heb ik het belang van een minimalistische levensstijl ontdekt, geleerd hoeveel energie je krijgt door te vereenvoudigen, door op te ruimen.

Bewust leven, gezond leven, “opgeruimd” leven in de ruimste zin van het woord, is mijn absolute passie. Daarom begeleid ik graag mensen die terug blij en energiek door het leven willen gaan. Vaak weten we niet hoe we eraan moeten beginnen.
Daarom stel ik samen met jou een actieplan op om hiernaartoe te werken.

En tot slot:
Als meer dan 20 jaar gelukkig getrouwd met een workaholic, moeder van 2 tieners, life coach, ‘manager van de ganse huishouding’ (hond, kat, kippen, schapen,….inclusief), ken ik als geen ander de uitdagingen van een gebalanceerd leven!!!!

Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan zodat jij jouw weg naar een energiek, harmonieus en opgeruimd leven in kan slaan.

Tot gauw!

Katrien Degraeve

Katrien - lifecoachwomen.be
Share This